Skip to main content

Seberapa pantas pemprosesan kad kredit anda?

Gambar: Pixabay

Adakah anda bersedia untuk meleret kad kredit anda buat kali pertama? Betul ke? Atau adakah anda sudah dalam perjalanan ke kad kredit kedua anda? Ngomong-ngomong, adakah anda tahu bahawa anda memerlukan masa yang lama untuk memproses kad kredit anda?


Baiklah, sebagai permulaan mari kita lihat peringkat pemprosesan kad kredit permohonan anda dan mengapa anda mengambil masa yang lama untuk memiliki kad lain itu.


Perkara pertama yang diteliti oleh bank anda dalam peringkat pemprosesan kad kredit ialah akaun yang anda miliki di syarikat kad kredit lain. Biasanya bahagian ini daripada peringkat pemprosesan kad kredit—di sinilah orang di bank turun dan mengotorkan rekod mereka dan rekod syarikat lain. Ini juga termasuk berapa lama peringkat pemprosesan kad kredit semasa anda memohon kad anda yang lain. Ini biasanya bermakna bahawa bank anda sedang mencuba untuk mengetahui nilai sebenar anda. Ini adalah bahagian di mana mereka mengkategorikan anda dalam subkumpulan. Ini juga biasanya bermakna sama ada anda seorang pembayar yang baik atau mereka akan mempunyai masa mengejar anda menyatakan untuk menyatakan.


Jika ini berlaku dalam peringkat pemprosesan kad kredit, bank biasanya akan meminta anda memberi mereka alamat alternatif tempat mereka menghantar bil kepada anda, dengan cara ini hanya bermakna mereka ingin memastikan bahawa anda akan membayar! Dan jika anda melepasi peringkat pemprosesan kad kredit ini dengan kecederaan ringan pada ego anda, langkah seterusnya adalah untuk mengetahui sama ada anda mempunyai sebarang baki yang belum dibayar atau pemprosesan kad kredit lain dengan bank lain. Ini hanya bermakna bahawa mereka cuba untuk mengetahui cara kad mampu dan anda akan dapat membayar untuk kad mereka setelah anda melepasi peringkat pemprosesan kad kredit. Mereka biasanya melakukan ini untuk menyemak balas sama ada anda mempunyai kapasiti untuk membayar beberapa kad kredit supaya mereka tidak akan terperangkap dengan orang yang tidak mampu. Dan apabila anda melepasi peringkat ini, masih dengan kerosakan minimum pada ego anda, langkah seterusnya dalam peringkat pemprosesan kad kredit ialah untuk mengesahkan identiti anda sebagai warganegara AS.


Disebabkan Akta Patriotik AS, setiap orang yang cuba mendapatkan apa-apa di AS dikehendaki mengesahkan identiti mereka kerana mereka tidak mahu pengganas mendapat apa-apa di dalam tanah AS terutamanya melepasi pemprosesan kad kredit. Dan bahagian terakhir untuk melepasi pemprosesan kad kredit adalah untuk memastikan semua perkara yang mereka perlukan untuk menyemak dan untuk memenuhi piawaian syarikat mereka, secara ringkasnya, untuk mendapatkan kad kredit dan untuk melalui pemprosesan kad kredit, anda mesti mempunyai kad kredit lain yang aktif. Kedua, anda mestilah seorang pembayar yang baik dan tiga anda tidak boleh mempunyai nama keluarga yang kelihatan seperti anda berasal dari Afghanistan—iaitu. Bagaimanapun, anda mungkin menghadapi masalah semasa pemprosesan kad kredit anda, selalunya, penantian itu berbaloi. Kad kredit adalah alat kewangan yang hebat digunakan dengan betul dan betul. Ia akan membolehkan pemegang kad kredit menguruskan kewangannya. Mempunyai kad kredit juga memastikan bukan sahaja wang anda dan kehidupan anda juga kerana ia sangat mudah berbanding dengan membawa wang tunai atau cek setiap kali anda perlu membeli atau membayar sesuatu.

Comments

Popular posts from this blog

Berikut adalah 3 trigger point yang harus diwaspadai ketika Bitcoin memberikan sinyal bearish

Bitcoin (BTC) terus melihat kenaikan harga yang kuat dalam beberapa minggu terakhir, yang menimbulkan pertanyaan apakah harga akan terus naik atau melihat koreksi terlebih dahulu pada basis bullish jangka panjang. Tentunya dengan adanya reli harga akan selalu ada penurunan berupa koreksi harga yang masih diwaspadai investor, sehingga ada tiga poin utama yang harus diperhatikan untuk mewaspadai hal tersebut. Kenaikan besar, penurunan besar? Adapun aksi harga, kemungkinan penurunan yang lebih besar tampaknya kecil. Namun, pada waktu pers, beberapa indikator on-chain tampaknya telah meniru pemberitahuan kerusakan Mei 2021 sementara beberapa mencapai ambang batasnya. Misalnya, tingkat kejutan pasokan yang tidak likuid terjadi hanya sebulan setelah pulih dari divergensi bearish yang mematahkan tren naik 2019. Ini diikuti oleh kemunduran di bulan Mei, dengan harga Bitcoin turun 53% dalam 3 bulan. Indikator tersebut saat ini berada di area bullish. Segera setelah pasar melihat divergensi bea

Bagaimana untuk berurusan dengan tawaran kad kredit

Gambar: Pixabay Jika anda seorang yang mempunyai baki, tawaran kad kredit mungkin perkara yang paling kurang anda fikirkan sekarang. Tawaran kad kredit, tidak kira betapa menarik dan mudahnya tawaran itu, mungkin merupakan pinjaman paling mahal yang dibuat oleh bank, gedung serbaneka dan syarikat petrol untuk anda. Kadang-kadang, tidak kira seberapa keras anda cuba untuk tidak menyerah kepada godaan yang ditawarkan oleh kad kredit, keinginan material kadang-kadang boleh menjadi lebih kuat daripada kehendak minda. Tidak kira seberapa keras anda cuba untuk menahan kemudahan dan masa lapang yang ditawarkan oleh kad kredit, anda tidak boleh tidak untuk memanjakan diri. Dan apabila pengeluar kad kredit menawarkan kad kepada anda, anda tidak boleh menunggu untuk diluluskan dan menggunakannya untuk membayar item dan perkhidmatan yang anda suka. Untuk mengelak daripada melampaui had kredit anda, sekarang, anda harus tahu bila untuk menahan dan menikmati kemudahan yang ditawarkan oleh kad kredi

KuCoin meluncurkan dana $ 100 juta dan mengambil bagian dalam perlombaan Metaverse

Lebih banyak perusahaan terlibat dalam membangun metaverse. Merek utama terbaru untuk bergabung adalah pertukaran cryptocurrency KuCoin. Tempat perdagangan aset digital populer telah meluncurkan dana $ 100 juta untuk fokus membantu tim mengembangkan proyek Metaverse. Dana tersebut, yang dikenal sebagai KuCoin Metaverse Fund, juga akan menginkubasi protokol seperti GameFi, NFT, dan infrastruktur terdesentralisasi. Dana Metaverse $ 100 juta KuCoin telah tiba Menurut siaran pers dari CryptoPotato ini, pertukaran sedang mencoba untuk mengeksplorasi tahap perkembangan dari tren terpanasnya saat ini, Metaverse, melalui KuCoin Labs, lengan investasi dan penelitiannya. Selain menyediakan $ 100 juta untuk berbagai proyek, dana tersebut berkomitmen untuk memberikan "dukungan dan insentif komprehensif terkait inkubasi, investasi pasar utama, kemitraan bisnis, branding, manajemen pasar, dan strategi go-to-market." Ini juga akan mendorong adopsi massal teknologi blockchain dengan penekana