Skip to main content

Panduan untuk Memperoleh Kad Kredit UK

Gambar: Pixabay


Semua kad kredit datang dalam pelbagai bentuk, warna dan saiz. Mereka datang dalam pelbagai jenis dan jenama dengan senarai tawaran hebat mereka sendiri untuk ditawarkan. Kad kredit UK tidak berbeza daripada ini. Apabila anda memohon kad kredit UK dalam talian, terdapat tiga langkah mudah yang boleh anda ikuti. Pertama, anda boleh mencari melalui senarai kad kredit UK yang mungkin anda temui semasa melayari internet. Kemudian, anda boleh membandingkan kadar dan yuran kad kredit UK ini bersebelahan dan bersedia untuk proses penyingkiran. Selepas anda menimbang kebaikan dan keburukan serta kelebihan dan kekurangan pilihan utama anda, anda kini boleh membuat keputusan muktamad, yang mana antara kad kredit UK yang ditawarkan paling sesuai dengan keperluan anda. Kemudian, anda boleh meneruskan permohonan kad kredit UK anda dengan mengisi borang dalam talian.


Perkara yang perlu anda ketahui sebelum mendapatkan kad kredit UK

Sesungguhnya, "plastik" telah mentakrifkan semula cara orang ramai membelanjakan wang mereka. Di AS sahaja, semakin ramai rakyat Amerika menggunakan kad kredit kerana kemudahan kewangan yang dibawanya. Apabila ia datang ke UK, kajian menunjukkan bahawa rakyat Britain berhutang ratusan juta hutang kad kredit. Sebagai kaedah pemerolehan kredit yang fleksibel dan boleh diakses, pelbagai kad kredit UK ditawarkan oleh pemberi pinjaman utama untuk memberikan kemudahan terbaik kepada pengguna.


Memohon kad kredit UK boleh menjadi mudah dan sukar pada masa yang sama. Nah, ia boleh menjadi sangat mudah berbanding dengan membelanjakan wang itu sendiri. Mendapatkan kad kredit UK agak mudah seperti membelanjakan wang anda untuk membeli-belah. Tetapi, bahagian yang sukar apabila anda mempunyai kad kredit UK atau mana-mana kad kredit lain untuk perkara itu, ialah apabila bil bulanan tiba. Sebelum mendapatkan kad kredit UK, pastikan anda melawati beberapa panduan dan glosari supaya anda mempunyai semua maklumat yang anda perlukan. Mencari petua penting sebelum anda memilih kad kredit UK anda akan membantu anda menjadi terpelajar dalam keputusan pembelian anda. Dimaklumkan sebelum mengisi permohonan kad kredit UK juga akan membantu anda mengurangkan kemungkinan terjebak dalam perangkap hutang kad kredit.


Membaca beberapa petua juga akan membantu anda memutuskan sendiri yang mana antara senarai kad kredit UK paling sesuai dengan keperluan pembiayaan anda. Anda boleh memilih kad kredit UK yang betul dengan membandingkan ciri, kadar faedah dan faedahnya. Antara kad kredit UK yang tersedia, anda harus mencari kad kredit dengan 0%, mempunyai kadar terbaik dan APR untuk pemindahan baki atau pembelian. Paling penting, jangan lupa untuk mencari kad kredit UK dengan kadar terendah dengan membaca penerangan dengan teliti sebelum anda memohon kad kredit dalam talian.


Kad Kredit UK Teratas

Memandangkan lebih daripada setengah juta paun dibelanjakan untuk kad kredit UK setiap minit-berjumlah berpuluh-puluh bilion dibelanjakan setiap tahun-adalah sangat penting untuk memilih kad kredit yang terbaik untuk anda. Berikut ialah beberapa kad kredit UK teratas yang tersedia. Dengan set tawaran hebat mereka sendiri untuk ditawarkan, terpulang kepada anda, yang mana antara kad kredit UK ini yang terbaik untuk anda. Pertama antara senarai adalah Marbles. Ia menawarkan kredit tanpa faedah sehingga 52 hari, pemindahan baki 0% untuk 6 bulan pertama dan 14.9 % APR. Jika anda jenis orang yang mahukan hampir semua perkara disesuaikan, kad kredit UK ini membolehkan anda memilih rupa kad anda. Ia juga membolehkan anda mengurus akaun anda dalam talian. Kad kredit UK ini direka bentuk dalam salah satu sistem kad kredit paling selamat dan terjamin di sekelilingnya.


Jika anda sedang mencari kad kredit UK yang menawarkan daripada 0% APR untuk pemindahan baki, daripada 15.9% APR untuk pembelian kad, tiada yuran tahunan dan talian bantuan percuma 24 jam, maka anda mungkin ingin mencuba Kad Virgin. Kad kredit UK ini sebenarnya boleh menjadi pas eksklusif anda kepada keahlian dalam talian eksklusif dalam talian yang disumbat dengan tawaran potongan wang yang hebat.

Satu lagi ialah Kad Telur yang secara automatik memberi anda pembelian percuma dalam perlindungan transit untuk item. Anda sebenarnya boleh membayar semua atau sebahagian daripada tambang anda menggunakan kad kredit UK ini serta manfaat insurans kemalangan perjalanan peribadi percuma.

Selain itu, pelanggan juga mendapat diskaun 10% untuk polisi insurans rumah dan perjalanan apabila mereka menggunakan kad kredit UK ini. Kad platinum GM, sebaliknya, menawarkan 14.9 % APR, 0% setahun untuk pemindahan baki dan pembelian selama 5 bulan, dan pengurusan akaun dalam talian. Perkara terbaik tentang kad kredit UK ini ialah pemegang akan menerima 100 Mata Rebat percuma pada kali pertama anda menggunakannya. Skim ganjaran unik ini menjadikan kad kredit UK ini lebih menyeronokkan berbanding yang lain.


Selepas menimbang semua kebaikan dan keburukan, kelebihan dan kekurangan, anda kini boleh memilih kad kredit UK yang terbaik untuk anda.

Comments

Popular posts from this blog

Berikut adalah 3 trigger point yang harus diwaspadai ketika Bitcoin memberikan sinyal bearish

Bitcoin (BTC) terus melihat kenaikan harga yang kuat dalam beberapa minggu terakhir, yang menimbulkan pertanyaan apakah harga akan terus naik atau melihat koreksi terlebih dahulu pada basis bullish jangka panjang. Tentunya dengan adanya reli harga akan selalu ada penurunan berupa koreksi harga yang masih diwaspadai investor, sehingga ada tiga poin utama yang harus diperhatikan untuk mewaspadai hal tersebut. Kenaikan besar, penurunan besar? Adapun aksi harga, kemungkinan penurunan yang lebih besar tampaknya kecil. Namun, pada waktu pers, beberapa indikator on-chain tampaknya telah meniru pemberitahuan kerusakan Mei 2021 sementara beberapa mencapai ambang batasnya. Misalnya, tingkat kejutan pasokan yang tidak likuid terjadi hanya sebulan setelah pulih dari divergensi bearish yang mematahkan tren naik 2019. Ini diikuti oleh kemunduran di bulan Mei, dengan harga Bitcoin turun 53% dalam 3 bulan. Indikator tersebut saat ini berada di area bullish. Segera setelah pasar melihat divergensi bea

Bagaimana untuk berurusan dengan tawaran kad kredit

Gambar: Pixabay Jika anda seorang yang mempunyai baki, tawaran kad kredit mungkin perkara yang paling kurang anda fikirkan sekarang. Tawaran kad kredit, tidak kira betapa menarik dan mudahnya tawaran itu, mungkin merupakan pinjaman paling mahal yang dibuat oleh bank, gedung serbaneka dan syarikat petrol untuk anda. Kadang-kadang, tidak kira seberapa keras anda cuba untuk tidak menyerah kepada godaan yang ditawarkan oleh kad kredit, keinginan material kadang-kadang boleh menjadi lebih kuat daripada kehendak minda. Tidak kira seberapa keras anda cuba untuk menahan kemudahan dan masa lapang yang ditawarkan oleh kad kredit, anda tidak boleh tidak untuk memanjakan diri. Dan apabila pengeluar kad kredit menawarkan kad kepada anda, anda tidak boleh menunggu untuk diluluskan dan menggunakannya untuk membayar item dan perkhidmatan yang anda suka. Untuk mengelak daripada melampaui had kredit anda, sekarang, anda harus tahu bila untuk menahan dan menikmati kemudahan yang ditawarkan oleh kad kredi

KuCoin meluncurkan dana $ 100 juta dan mengambil bagian dalam perlombaan Metaverse

Lebih banyak perusahaan terlibat dalam membangun metaverse. Merek utama terbaru untuk bergabung adalah pertukaran cryptocurrency KuCoin. Tempat perdagangan aset digital populer telah meluncurkan dana $ 100 juta untuk fokus membantu tim mengembangkan proyek Metaverse. Dana tersebut, yang dikenal sebagai KuCoin Metaverse Fund, juga akan menginkubasi protokol seperti GameFi, NFT, dan infrastruktur terdesentralisasi. Dana Metaverse $ 100 juta KuCoin telah tiba Menurut siaran pers dari CryptoPotato ini, pertukaran sedang mencoba untuk mengeksplorasi tahap perkembangan dari tren terpanasnya saat ini, Metaverse, melalui KuCoin Labs, lengan investasi dan penelitiannya. Selain menyediakan $ 100 juta untuk berbagai proyek, dana tersebut berkomitmen untuk memberikan "dukungan dan insentif komprehensif terkait inkubasi, investasi pasar utama, kemitraan bisnis, branding, manajemen pasar, dan strategi go-to-market." Ini juga akan mendorong adopsi massal teknologi blockchain dengan penekana