Skip to main content

Nilai kad kredit perniagaan

Nilai kad kredit perniagaan

Gambar from: Pixabay


Di antara pelbagai jenis kad kredit, salah satu yang paling dipandang remeh ialah nilai kad kredit perniagaan. Ramai orang tidak memilih untuk memohon kad kredit perniagaan kerana selain daripada mempunyai sasaran pasaran yang pasti—pemilik perniagaan atau eksekutif perniagaan—ia nampaknya rumit untuk digunakan. Walaupun kad kredit perniagaan mempunyai lebih banyak keperluan dan mempunyai kepentingan yang lebih tinggi berbanding dengan jenis kad kredit lain yang ada, bertentangan dengan konsep biasa, t boleh sangat membantu jika digunakan dengan betul.


Apakah kad kredit perniagaan?

Pada asasnya, kad kredit perniagaan adalah untuk kegunaan ahli perniagaan. Berbanding dengan kad kredit biasa, kad kredit perniagaan mempunyai had yang tinggi serta kadar faedah yang rendah. Bergantung pada cara memilih, kad kredit perniagaan juga boleh membawa banyak faedah automatik.


Memandangkan ia disasarkan kepada ahli perniagaan atau mereka yang sedang menuju ke arah membina perniagaan, kad kredit perniagaan pasti boleh memberi manfaat kepada perniagaan kecil ini. Kad kredit perniagaan membantu perniagaan yang sedang berkembang pesat dengan melanjutkan pembayaran sambil meningkatkan aliran tunai. Selain daripada memaparkan imej kad kredit yang boleh dipercayai, kad kredit perniagaan mempunyai laporan terperinci dan memberikan perkhidmatan pelanggan yang berkualiti sebagai tanda dagangan utamanya.


Selain daripada mempunyai had dan kadar faedah yang rendah, kad kredit perniagaan menyediakan banyak alternatif dan banyak pilihan kredit untuk perniagaan kecil. Kad kredit perniagaan juga memenuhi keperluan syarikat besar yang direka untuk membantu mereka yang memulakan perniagaan mereka sendiri untuk berkembang sambil memantau garis dasar kredit dengan teliti.


Memudahkan kad kredit perniagaan

Sangat berbaloi untuk pergi ke bank apabila seseorang memohon kad kredit untuk mendapat peluang menjawab semua pertanyaan segera. Tetapi oleh kerana kad kredit perniagaan adalah untuk ahli perniagaan yang sentiasa dalam perjalanan, banyak pengeluar kad kredit perniagaan menawarkan aplikasi dalam talian untuk kad kredit perniagaan. Apabila seseorang memohon kad kredit perniagaan, tidak perlu melawat bank. Juga tidak perlu menunggu dalam barisan hanya untuk bercakap dengan wakil bank. Apabila anda menggunakan kad kredit perniagaan dalam talian, anda hanya perlu memilih pilihan kad kredit perniagaan yang sesuai dengan keperluan kredit perniagaan kecil atau korporat anda terus dari keselesaan rumah atau pejabat anda. Selain daripada menawarkan proses yang selamat, terjamin dan mudah yang direka bentuk membantu anda mengurus perniagaan anda yang baru bermula, kebanyakan kad kredit perniagaan dalam talian menawarkan ciri yang boleh diakses untuk kemudahan pemegang kad kredit perniagaan seperti pembayaran dan pelaporan dalam talian. Logo syarikat tersuai dan akses kepada wang tunai segera juga tersedia dalam talian. Kad kredit perniagaan lain dalam talian menawarkan ciri pelaporan terperinci untuk pemantauan dan akses yang mudah.


Kebanyakan aplikasi kad kredit perniagaan menawarkan yuran percuma untuk tahun pertama dan tiada had perbelanjaan yang telah ditetapkan atau caj kewangan. Kad kredit perniagaan lain menawarkan program ganjaran keahlian yang berdaya maju yang membolehkan ahli memperoleh mata untuk perjalanan, barangan dan ganjaran lain untuk perniagaannya. Sesetengah kad kredit perniagaan ini menawarkan perniagaan kecil barisan kredit sehingga $100,000 pada APR kompetitif serendah perdana + 1.99% untuk pembelian tunai dan cek; 100% talian tersedia sebagai wang tunai dan tiada cagaran diperlukan. Pemegang kad kredit perniagaan atau pelanggan mungkin menerima cek tanpa bayaran serta kad untuk mengakses akaun. Simpanan harian atau simpanan eksklusif, kelulusan nyata, tiada yuran tahunan, rebat sehingga 5 peratus untuk semua pembelian yang layak dan 0% kadar peratusan tahunan pengenalan (APR) untuk pembelian pada separuh pertama tahun keahlian kad adalah beberapa tawaran hebat. daripada kebanyakan kad kredit perniagaan.


Walaupun kebanyakan pengeluar kad kredit perniagaan menawarkan tawaran bernilai hebat, adalah sangat penting untuk menyelidik terlebih dahulu apa yang diperlukan oleh perniagaan anda. Sama ada kad kredit perniagaan anda bertujuan untuk melabur dalam inventori atau hanya untuk senarai gaji, adalah penting untuk mencari kad kredit perniagaan yang fleksibel yang boleh mengendalikan hampir semua perkara. Sama ada anda memilih untuk pergi terus ke bank atau memohon kad kredit perniagaan dalam talian, beberapa pembekal kad kredit perniagaan utama berada di sana untuk membantu anda mencari produk kad kredit yang betul semudah dan semudah mungkin.

Comments

Popular posts from this blog

Berikut adalah 3 trigger point yang harus diwaspadai ketika Bitcoin memberikan sinyal bearish

Bitcoin (BTC) terus melihat kenaikan harga yang kuat dalam beberapa minggu terakhir, yang menimbulkan pertanyaan apakah harga akan terus naik atau melihat koreksi terlebih dahulu pada basis bullish jangka panjang. Tentunya dengan adanya reli harga akan selalu ada penurunan berupa koreksi harga yang masih diwaspadai investor, sehingga ada tiga poin utama yang harus diperhatikan untuk mewaspadai hal tersebut. Kenaikan besar, penurunan besar? Adapun aksi harga, kemungkinan penurunan yang lebih besar tampaknya kecil. Namun, pada waktu pers, beberapa indikator on-chain tampaknya telah meniru pemberitahuan kerusakan Mei 2021 sementara beberapa mencapai ambang batasnya. Misalnya, tingkat kejutan pasokan yang tidak likuid terjadi hanya sebulan setelah pulih dari divergensi bearish yang mematahkan tren naik 2019. Ini diikuti oleh kemunduran di bulan Mei, dengan harga Bitcoin turun 53% dalam 3 bulan. Indikator tersebut saat ini berada di area bullish. Segera setelah pasar melihat divergensi bea

Bagaimana untuk berurusan dengan tawaran kad kredit

Gambar: Pixabay Jika anda seorang yang mempunyai baki, tawaran kad kredit mungkin perkara yang paling kurang anda fikirkan sekarang. Tawaran kad kredit, tidak kira betapa menarik dan mudahnya tawaran itu, mungkin merupakan pinjaman paling mahal yang dibuat oleh bank, gedung serbaneka dan syarikat petrol untuk anda. Kadang-kadang, tidak kira seberapa keras anda cuba untuk tidak menyerah kepada godaan yang ditawarkan oleh kad kredit, keinginan material kadang-kadang boleh menjadi lebih kuat daripada kehendak minda. Tidak kira seberapa keras anda cuba untuk menahan kemudahan dan masa lapang yang ditawarkan oleh kad kredit, anda tidak boleh tidak untuk memanjakan diri. Dan apabila pengeluar kad kredit menawarkan kad kepada anda, anda tidak boleh menunggu untuk diluluskan dan menggunakannya untuk membayar item dan perkhidmatan yang anda suka. Untuk mengelak daripada melampaui had kredit anda, sekarang, anda harus tahu bila untuk menahan dan menikmati kemudahan yang ditawarkan oleh kad kredi

KuCoin meluncurkan dana $ 100 juta dan mengambil bagian dalam perlombaan Metaverse

Lebih banyak perusahaan terlibat dalam membangun metaverse. Merek utama terbaru untuk bergabung adalah pertukaran cryptocurrency KuCoin. Tempat perdagangan aset digital populer telah meluncurkan dana $ 100 juta untuk fokus membantu tim mengembangkan proyek Metaverse. Dana tersebut, yang dikenal sebagai KuCoin Metaverse Fund, juga akan menginkubasi protokol seperti GameFi, NFT, dan infrastruktur terdesentralisasi. Dana Metaverse $ 100 juta KuCoin telah tiba Menurut siaran pers dari CryptoPotato ini, pertukaran sedang mencoba untuk mengeksplorasi tahap perkembangan dari tren terpanasnya saat ini, Metaverse, melalui KuCoin Labs, lengan investasi dan penelitiannya. Selain menyediakan $ 100 juta untuk berbagai proyek, dana tersebut berkomitmen untuk memberikan "dukungan dan insentif komprehensif terkait inkubasi, investasi pasar utama, kemitraan bisnis, branding, manajemen pasar, dan strategi go-to-market." Ini juga akan mendorong adopsi massal teknologi blockchain dengan penekana