Skip to main content

Mengejar Kad Kredit Chase?

kredit cad from pixabay


Mengejar Investasi Kad Kredit Chase?

Kad kredit sememangnya telah menjadi salah satu alat yang sangat diperlukan dalam menguruskan kewangan pada masa kini. Selain daripada cara yang berkesan untuk mendapatkan kredit, kad kredit juga memudahkan orang ramai membelanjakan wang mereka dengan cara yang betul. Itulah sebabnya membuat keputusan penting untuk memilih kad kredit yang betul harus diberi perhatian lebih.


Salah satu jenama kad kredit yang paling popular di pasaran hari ini ialah kad kredit Chase. Seperti mana-mana kad kredit lain, kad kredit Chase ialah nama jenama kad kredit seperti MasterCard atau Visa yang diterima di seluruh dunia. Selain daripada kad kredit Chase, syarikat itu juga menawarkan kad perjalanan, kad Auto & Gas dan kad pelajar. Malah, terdapat beberapa cara di mana kad kredit Chase boleh berfaedah dan bermanfaat. Mungkin, ciri terbaik yang ada pada kad kredit Chase ialah kemudahan yang ditawarkan kepada orang yang sibuk dan bekerja. Kad kredit Chase juga sesuai untuk pelanggan yang selesa dalam talian. Selain daripada memudahkan pelanggan untuk mengekalkan akaun mereka dalam talian, kad kredit Chase membolehkan anda menyemak baki anda dan membayar bil anda melalui tapak web yang selamat.


Mempunyai kad kredit mengejar adalah agak mudah untuk pelanggan kerana ia membolehkan pemegang kad kredit membeli barangan dengan mudah dan cepat sama ada mereka membelinya secara terus, melalui telefon atau pun dalam talian. Memandangkan kad Kredit Chase ialah kad antarabangsa, ia berfaedah untuk orang yang banyak mengembara kerana mereka boleh menggunakannya di seluruh dunia di mana sahaja mereka melihat logo kad kredit Chase.


Semakin ramai orang memilih kad kredit Chase kerana ia menawarkan banyak alternatif pemprosesan kad kredit. Oleh kerana kad kredit Chase menawarkan pelbagai pilihan pemprosesan, ramai orang menghargainya berbanding dengan jenama lain. Salah satu tawaran paling menarik yang ada pada kad kredit Chase ialah ia boleh didapati di banyak tempat. Kad kredit Chade juga menawarkan banyak tawaran dan promosi seperti APR pengenalan yang lebih rendah dan mengetepikan yuran keahlian yang membolehkan pemegang menyimpan lebih banyak wang.


Terdapat banyak jenis kad kredit Chase yang menawarkan program ganjaran untuk setiap pembelian yang dibuat oleh pemegangnya. Contohnya, satu jenis kad kredit Chase membolehkan anda memperoleh batu perjalanan untuk setiap dolar yang dibelanjakan menggunakan kad kredit Chase anda. Satu lagi jenis kad kredit Chase juga membolehkan anda memperoleh mata ganjaran untuk setiap dolar yang anda belanjakan. Mata ini kemudiannya akan membolehkan anda membeli daripada katalog kad kredit Chase dan ia akan menghantar item pilihan anda tepat di sebelah depan pintu anda! Pilihan ganjaran yang anda perolehi daripada menggunakan kad kredit Chase adalah hebat kerana ia akan memberikan hadiah dan ganjaran ketara anda, perjalanan percuma dan barangan yang menarik tanpa membelanjakan satu sen pun. Kad kredit Chase dipilih sendiri oleh ramai orang kerana syarikatnya memastikan mereka memberikan perkhidmatan pelanggan yang baik kepada pelanggannya. Selain daripada mendapat semua tawaran hebat yang ditawarkan oleh kad, memiliki kad kredit Chase juga boleh memberikan pemegang akses segera kepada sokongan pelanggan sekitar 24/7. Ini akan membolehkan pelanggan menghubungi seseorang jika kad kredit Chasenya dicuri. Selain daripada ciri sepanjang masa ini, kad kredit Chase juga melindungi pelanggannya daripada identiti pencuri.


Apabila anda memohon kad kredit Chase, beberapa faedah termasuk APR pengenalan 0% untuk semua pembelian dan pemindahan baki yang anda buat sehingga enam bulan. Kad kredit Chase tidak mengenakan sebarang yuran tahunan supaya ia sesuai dengan bajet anda dan, kad kredit Chase mempunyai tempoh tangguh tanpa faedah selagi anda membayar bil anda sepenuhnya setiap bulan. Mempunyai kad kredit Chase juga membolehkan pemegangnya memperoleh ganjaran tunai atas pembelian dan ganjaran tunai. Selain daripada ini, kad kredit chase tidak mempunyai yuran pemindahan baki untuk baki yang dipindahkan semasa tempoh pengenalan dan anda mempunyai keistimewaan untuk memohon dalam talian melalui pelayan yang selamat.


Walaupun ia menawarkan banyak kelebihan, perlu diingat bahawa kad kredit mengejar ia masih kad kredit. Dan seperti mana-mana kad kredit lain, terdapat juga beberapa cara penggunaan kad kredit mengejar boleh menjadi kurang positif.

Comments

Popular posts from this blog

Berikut adalah 3 trigger point yang harus diwaspadai ketika Bitcoin memberikan sinyal bearish

Bitcoin (BTC) terus melihat kenaikan harga yang kuat dalam beberapa minggu terakhir, yang menimbulkan pertanyaan apakah harga akan terus naik atau melihat koreksi terlebih dahulu pada basis bullish jangka panjang. Tentunya dengan adanya reli harga akan selalu ada penurunan berupa koreksi harga yang masih diwaspadai investor, sehingga ada tiga poin utama yang harus diperhatikan untuk mewaspadai hal tersebut. Kenaikan besar, penurunan besar? Adapun aksi harga, kemungkinan penurunan yang lebih besar tampaknya kecil. Namun, pada waktu pers, beberapa indikator on-chain tampaknya telah meniru pemberitahuan kerusakan Mei 2021 sementara beberapa mencapai ambang batasnya. Misalnya, tingkat kejutan pasokan yang tidak likuid terjadi hanya sebulan setelah pulih dari divergensi bearish yang mematahkan tren naik 2019. Ini diikuti oleh kemunduran di bulan Mei, dengan harga Bitcoin turun 53% dalam 3 bulan. Indikator tersebut saat ini berada di area bullish. Segera setelah pasar melihat divergensi bea

Bagaimana untuk berurusan dengan tawaran kad kredit

Gambar: Pixabay Jika anda seorang yang mempunyai baki, tawaran kad kredit mungkin perkara yang paling kurang anda fikirkan sekarang. Tawaran kad kredit, tidak kira betapa menarik dan mudahnya tawaran itu, mungkin merupakan pinjaman paling mahal yang dibuat oleh bank, gedung serbaneka dan syarikat petrol untuk anda. Kadang-kadang, tidak kira seberapa keras anda cuba untuk tidak menyerah kepada godaan yang ditawarkan oleh kad kredit, keinginan material kadang-kadang boleh menjadi lebih kuat daripada kehendak minda. Tidak kira seberapa keras anda cuba untuk menahan kemudahan dan masa lapang yang ditawarkan oleh kad kredit, anda tidak boleh tidak untuk memanjakan diri. Dan apabila pengeluar kad kredit menawarkan kad kepada anda, anda tidak boleh menunggu untuk diluluskan dan menggunakannya untuk membayar item dan perkhidmatan yang anda suka. Untuk mengelak daripada melampaui had kredit anda, sekarang, anda harus tahu bila untuk menahan dan menikmati kemudahan yang ditawarkan oleh kad kredi

KuCoin meluncurkan dana $ 100 juta dan mengambil bagian dalam perlombaan Metaverse

Lebih banyak perusahaan terlibat dalam membangun metaverse. Merek utama terbaru untuk bergabung adalah pertukaran cryptocurrency KuCoin. Tempat perdagangan aset digital populer telah meluncurkan dana $ 100 juta untuk fokus membantu tim mengembangkan proyek Metaverse. Dana tersebut, yang dikenal sebagai KuCoin Metaverse Fund, juga akan menginkubasi protokol seperti GameFi, NFT, dan infrastruktur terdesentralisasi. Dana Metaverse $ 100 juta KuCoin telah tiba Menurut siaran pers dari CryptoPotato ini, pertukaran sedang mencoba untuk mengeksplorasi tahap perkembangan dari tren terpanasnya saat ini, Metaverse, melalui KuCoin Labs, lengan investasi dan penelitiannya. Selain menyediakan $ 100 juta untuk berbagai proyek, dana tersebut berkomitmen untuk memberikan "dukungan dan insentif komprehensif terkait inkubasi, investasi pasar utama, kemitraan bisnis, branding, manajemen pasar, dan strategi go-to-market." Ini juga akan mendorong adopsi massal teknologi blockchain dengan penekana